Verkopen

Je huis verkopen doe je niet elke dag en de belangen zijn groot. Het gaat om je thuis en om veel geld. Daarom is het belangrijk dat het goed geregeld wordt. We bespreken samen de mogelijkheden om tot het beste resultaat van verkoop te komen. Een mooie presentatie, goede foto’s, een leuke tekst en bezichtigingen met aandacht zijn de basis. Wat ik verder doe? Dat vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek!

Twijfel je nog of je wel wilt verkopen? Dan kom ik graag bij je langs! We bespreken de mogelijkheden en ik geef je een advies voor de vraagprijs van je woning. Natuurlijk is dit gesprek gratis (ook als je besluit te blijven wonen waar je woont). Ik denk graag met je mee!

Lieke Schuiling Makelaardij

Ypeylaan 3
9921 PP Stedum

Tel: 0591-309009
E-mail: info@liekeschuiling.nl

KvK nr: 87956489

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opdracht
Ons laatste nieuws
Binnenkort te koop! 5 Nieuwbouwwoningen!

Heel binnenkort ga ik aan de slag met de verkoop van 5 supermooie nieuwbouwwoningen. 'Ergens in Friesland'. De details volgen!  Wil je meer weten?!  Exacte locatie en plattegronden worden binnenkort op mijn website en Funda gepubliceerd. Het....

> lees verder
Nieuwe website online!

Houd de website in de gaten voor nieuws over interessante projecten, mijn dienstverlening en leuk nieuw aanbod!   De website is, in no-time, gemaakt door CowXL uit Emmen. Een aanrader! 

> lees verder