Interim & Advies

Heb je tijdelijk versterking nodig of een interessant project of vraagstuk? Zoek je een sparringpartner op strategisch, operationeel of tactisch gebied? Ik ga graag aan de slag voor jouw organisatie. Voor woningcorporaties, vastgoedorganisaties en bouw- en onderhoudsbedrijven vervul ik met veel plezier en enthousiasme interim opdrachten. Ik geef advies op het gebied van wonen en vastgoed in brede zin. Bijvoorbeeld over leegstaand vastgoed, vastgoedmarketing, sociale verhuur, communicatie met huurders, klanttevredenheid, kamerverhuur, renovatie en het mutatieproces. Meedenken over de haalbaarheid van nieuwbouwprojecten en het maken van een woningmarktinventarisatie op een bepaalde locatie voor architecten, aannemers en ontwikkelaars doe ik graag. Hierin is maatwerk mogelijk.

Lieke Schuiling Makelaardij

Helmbloemwal 28
7813 CJ Emmen

Tel: 0591-309009
E-mail: info@liekeschuiling.nl

KvK nr: 87956489

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opdracht
Ons laatste nieuws
Binnenkort te koop! 5 Nieuwbouwwoningen!

Heel binnenkort ga ik aan de slag met de verkoop van 5 supermooie nieuwbouwwoningen. 'Ergens in Friesland'. De details volgen!  Wil je meer weten?!  Exacte locatie en plattegronden worden binnenkort op mijn website en Funda gepubliceerd. Het....

> lees verder
Nieuwe website online!

Houd de website in de gaten voor nieuws over interessante projecten, mijn dienstverlening en leuk nieuw aanbod!   De website is, in no-time, gemaakt door CowXL uit Emmen. Een aanrader! 

> lees verder